Nieuws

Tweede algemene beschouwingen Kerkrade 2023 - Arnold

26-11-2023
Algemene beschouwing Kerkrade 2023
Algemene beschouwing Kerkrade 2023

Arnold heeft zijn tweede toespraak m.b.t de algemene beschouwing van Kerkrade gehouden. Beluister of kijk hem hier!

Beluister hier de toespraak van Arnold: Indien je de volledige beschouwing als video wilt kijken, kun je deze hier vinden: https://channel.royalcast.com/kerkrade/

...meer lezen
De hemel heeft een heldin erbij

27-09-2023
condoleance

Met verdriet in ons hart hebben wij gister afscheid moeten nemen van een liefdevol mens.Na een lange strijd is Wendy van Schaaik gisteren (26 september 2023) van ons gegaan. Een sterke vrouw die altijd met een glimlach door het leven liep. Een vrouw die streed voor alles wat haar dierbaar was. Een vrouw die tot het laatste moment alles gaf om haar medemensen te...meer lezen
Algemene beschouwing Kerkrade 2023 - Arnold

28-11-2022
Algemene beschouwing Kerkrade 2023

Arnold heeft zijn eerste toespraak m.b.t de algemene beschouwing van Kerkrade gehouden. Beluister of kijk hem hier!

Beluister hier de toespraak van Arnold:Indien je de volledige beschouwing als video wilt kijken, kun je deze hier vinden:

https://channel.royalcast.com/kerkrade/...meer lezen
Dankzij jullie hebben wij een zetel in de gemeenteraad ♥

Dank jullie wel!
Bronvermelding video

Wie Wat Waar Wanneer
Mark Rutte "Bij elke, welgelukte aanslag op de vrijheid...." Coronadebat 24-02-2021
Diederik Gommers "De hele covid is peanuts." De Balie 30-12-2021
Kajsa Ollongren "Het gaat uiteindelijk om het beïnvloeden van het gedrag van mensen" Integrale persconferentie 02-10-2020
Mark Rutte "De PCR Test heeft geen zin als je geen klachten hebt" Integrale persconferentie 05-02-2021
Hugo de Jonge "Als je echt klaar wilt zijn met die ene prik" NOS - vanaf 0:09 23-06-2021
Klaus Schwab "I see the need for a great reset" CNBC International TV 14-06-2021
Mark Rutte "Stel dat Nederland zou beslissen 'laat maar'" Integrale persconferentie 06-08-2020

Versoepelingen? Wij kiezen voor vrijheid.

Download de video en verspreid hemDe nieuwe wetten blijven bestaan.
De basis voor vrijheidsbeperkingen is juridisch gelegd.
De verantwoordelijken trekken verder aan de touwtjes.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep burgers die graag een andere maatschappelijke weg willen inslaan. We zien dat de weg waar we nu opzitten, een doodlopende is. Wij zijn lid van en representeren de politieke partij "Hart voor Vrijheid". Wij zijn echter autonoom in onze besluitvorming. De vraag "welke weg willen wij vanaf nu bewandelen?", zit bij ons diepgeworteld. Wij zien een wereld, waarin de mensen gelukkig kunnen zijn, in harmonie en eenheid. Ieder obstakel overwinnend. De uitdagingen die wij moeten aangaan zijn groot en uitermate intensief. Desondanks zijn wij ervan overtuigd, dat wij samen een weg kunnen vinden, waarbij de inspanning van iedereen gevraagd is.

Hoe willen wij dit doen?

Democratie

Wij staan voor volledige transparantie naar de burger toe. Wij willen onze burgers zo goed mogelijk vertegenwoordigen en de weg die wij hiervoor kiezen zijn referenda. Wij willen de mening van onze burgers peilen en aan de hand van de resultaten besluiten nemen.

Vrijheid

Vrijheid is ons grootste goed. Mensen moeten zelf kunnen beslissen welke besluiten zij voor hun leven nemen. De lichamelijke integriteit of medische vrijheid is daarbij uiterst belangrijk. Overmatige inmenging van de overheid kan deze vrijheden inperken. De meeste mensen hebben een goed hart en zullen zodoende vrijheden met verstand en oplettendheid gebruiken.

Samen

We leven samen op dit stukje aarde en hebben in de loop van de eeuwen gezamelijk ontzettend innovatieve en creatieve oplossingen voor dagelijkse uitdagingen gevonden. Deze weg hebben wij alleen in kunnen slaan omdat wij dit in samenwerking hebben gedaan. Wij staan voor een open samenwerking met iedereen om de burgers dat te kunnen geven, waar zij behoefte aan hebben.


Unable to open file!